Презентація VONA у Gallery 48

6 жовтня, у Gallery 48, бренд VONA презентував нову колекцію сезону осінь-зима 2016-2017.

Мода 60-х років є головним джерелом натхнення у створенні колекції бренду VONA для сезону осінь-зима 2016-2017. Ми захоплюємося сміливістю та майстерністю жінок, тієї епохи, створювати свій стиль і, немов граючи з кольором та силуетом, вносити в моду нові ідеї.
Працюючи над ескізами, дизайнер бренду, Альона Дригула, уявляла, як могла б виглядати жінка епохи 60-х років у нашому сучасному світі, яким би був її стиль і що вона воліла б надіти.

Жінка, яка надихала на створення саме такої колекції – впевнена, елегантна та ніжна, вона втілює в собі ці якості, які так відбиваються у її образі та виборі одягу.

Відтворюючи стиль 60-х, ми приділяли велику увагу конструюванню одягу, в якому переглянули довжину спідниць та ширину штанів, створили силуетні сукні, скомбінували трикотаж та легкість шифону, доповнили колекцію різноманітністю яскравого верхнього одягу, а також зробили акцент на аксесуарах – капелюшках , брошки з великими намистинами і кистями з шовкових ниток, взуття з глянсової шкіри.
VONA - це відомий бренд, для якого важливо розкрити унікальність кожної жінки, наочно продемонструвати її бажання дивувати та надихати. Виглядати жіночно, модно та сексуально – той важливий посил, який робить кожну колекцію VONA цікавою, а головне – очікуваною.
VONA нікого не залишить байдужою, її стиль варто розглянути ближче!