VONA: Gulliver fashion show

Сьогодні я хочу поділитись інформацією з жінками, які втомилися від відвідування магазинів, де асортимент розрахований в основному на аудиторію з модельними пропорціями та близько з ними. Я, як персональний стиліст, знаю, з чим стикаються жінки, яким більша частина колекцій з мас-маркетів не підходить, то довжина не та, то силует надто обтягуючий, то надто дешеві тканини... Продовжувати можна нескінченно і, дійсно, в нашій Країні одягнути жінку не модельних форм складно. І яка ж радість, була для мене, познайомитися з дизайнером, яка враховує всі ці потреби та створює такі речі, які можуть носити "і старі та малі", як говорила моя бабуся. Прошу знайомтеся – Альона Дригула, дизайнер бренду VONA.

На мій погляд, Альона створює речі правильної довжини, правильного силуету і, що важливо, використовує натуральні тканини. А, які сукні! У речах бренду я бачила жінок різної вікової категорії і всі вони були чудові у вибраному ними образі! У моєму блозі є луки зібрані з весняно-літньої колекції VONA і ці речі настільки ж комфортні, наскільки і елегантні, відмінне поєднання, чи не так?

У мене була можливість оцінити осінньо-зимову колекцію Олени і я не можу дочекатися, щоб показати вам її у своєму блозі, але не випереджатимемо події і ще насолодимося влітку та яскравою колекцією Democratic бренду VONA!

Показ весняно-літньої колекції VONA, проходив у рамках Eco Fest у ТЦ "Гулівер" та зібрав чималу кількість захоплених відгуків. Речі з колекції можна приміряти у магазині UDress. VONA - одяг із змістом!

Будьте неперевершені, виділяйтеся смаком та індивідуальністю!

 

Фото: Анастасія Іщенко

Текст: Вікторія Броварець (thewhitefashion.com.ua)