VONA: IN UA

VONA в IN UA


Ласкаво просимо на сайт vona.net.ua, в наш блог новин, в якому ми розміщуємо знімки наших колекцій, презентацій та фоторепортажі з участі в тижнях моди.


Сьогодні ми урізноманітнимо наш блог і поділимося відеорядом того, як проходять презентації колекцій, сезону весна-літо 2016, від бренду VONA. І представимо вашій увазі, як проходять ці урочисті заходи в мережі магазинів українських дизайнерів IN UA, у трьох містах України - Дніпропетровськ, Полтава, Харків. У всій мережі магазинів IN UA представлені дві лінії одягу від VONA: PREMIUM та DEMOCRATIC.

Інтерв'ю дизайнера бренду VONA, Олени Дригули та презентація колекції в IN UA:



VONA – це український бренд жіночого одягу, що створює кілька колекцій для одного сезону. Це PREMIUM лінія, для якої, в сезоні весна-літо 2016, був створений унікальний авторський принт від дизайнера бренду, Олени Дригули. DEMOCRATIC – одяг цієї лінії, створений для повсякденного гардеробу, цього сезону, особливо популярними стали комбінезони, сукні-сорочки, взуття, а для офісного та ділового стилю – костюми та сукні з жаккарду.

Дизайнер, Олена Дригула говорить про тенденції:

 


Бренд VONA, від багатьох інших, відрізняється тим, що не зупиняється на основних колекціях сезону, і випускає капсульні колекції, присвячені різним подіям, наприклад, колекція ошатних суконь на честь святкування Нового року та Різдва або колекція ультралегкого бавовняного одягу для спекотних, літніх днів. яка вже представлена на нашому сайті (лукбук) та доступна до замовлення (перейти до магазину).

Це також виробництво взуття, від фліп-флопів до класичних моделей (подивитися взуття), всі товари під брендом VONA, виготовлені для того, щоб жінка могла зібрати абсолютно цілісний образ, в рамках одного бренду, заощаджуючи час на пошуки та абсолютно виграючи у своєму виборі , купуючи одяг та взуття від VONA.

Ми дякуємо магазину IN UA за надані відеоролики та чудову організацію презентацій. Обов'язково заходьте до магазинів IN UA у м. Харків, пл. Свободи, 7, у м. Полтава, вул. Котляревського, 18 та у м. Дніпропетровськ, пр-т Карла Маркса, 74.

Список магазинів, де представлена продукція бренду VONA, можна знайти тут.